Fosta producătoare „Hai să ne căsătorim” face dezvăluiri ȘOC despre emisiune: Participarea nu se achită, dar am citit comentarii unde oamenii spun că li s-a achitat

Emisiunea „Hai să ne căsătorim” este una dintre cele mai urmărite programe TV din Moldova la ora actuală, iar în jurul ei se creează tot felul de discuții despre participanți dar și participarea în show-ul matrimonial. Fosta producătoare a emisiunii vine cu dezvăluiri în primul său interviu după plecare de la TV6.

Tânăra, care a muncit de la început la proiectul matrimonial, susține că participarea în show-ul TV nu se plătește, fapt pentru care în anumite momente a fost complicat să convingă unele persoane să devină participante în emisiune.

„Eu am citit comentarii de la foști participanți de la „Hai să ne căsătorim” care au zis că lor li s-a achitat. Credeam că-s bolnavă de cap. Am început să mă gândesc că poate casting managerii, pentru că am avut o relație negativă cu primii dintre ei, poate ei de frica mea au propus niște bani pentru cineva, sute de gânduri au fost. La noi nu se achita, dar oamenii oricum vorbesc”, a declarat Jana Ulinici Chirvas, fosta producătoare a emisiunii „Hai să ne căsătorim” la Anti Podcast Nota Doi.

Ea povestește că nu mereu i-a fost ușor să aducă personaje interesante în emisiune, iar multi oameni refuzau chiar în ziua filmărilor să mai participe în show.

„Hai să ne căsătorim” este varianta moldovenească a emisiunii rusești „Давай поженимся!” care se difuzează în Republica Moldova de la începutul anului 2021.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion