„Am intrat într-un apartament plin de arabi!” Peripețiile Vladei BOȚAN într-un complex locativ din capitală

Weekend cu bucluc pentru tânăra cântăreață, prezentatoare radio și influenceră, Vlada Boțan. În loc să ajungă acasă la o prietenă, aceasta s-a pomenit într-un apartament plin cu bărbați arabi. Incidentul a stresat-o, nu glumă.

S-a întâmplat să ajungă în casă străină, după ce a încurcat ușile. Nu o dată, dar de două ori. În ambele cazuri a dat peste mai mulți cetățeni arabi, care au fost încântați să vadă un asemenea oaspete, chiar și neașteptat. În schimb Vlada a tras spaima.

„Eu așa de tare m-am speriat! Ei strigau din urma mea „stai, stai, unde tu te duci”, eu fug și intru în alt apartament care tot nu era al prietenei mele și tot erau arabi. Văleu, ceva nu-i bine. A treia ușă a fost cu noroc, dar a fost înspăimântător.”

Tânăra, de curând, a făcut o schimbare de imagine, și-a vopsit părul blond. Anume acest detaliu atrage asupra sa atenție nedorită și într-o manieră deloc acceptabilă, s-a plâns Boțan. Aceasta a spus că efectiv nu se poate deplasa în liniște prin centrul capitalei de când e blondă.

„Viața mea până ieri a fost mai liniștită azi mi-a trebuit oleacă prin oraș să merg, prin Centru. Dacă ești blondă, nu te du pe la Unic, nu merge pe afară pe jos singură că o să înceapă să te fugărească, să te strige toți nenormalii”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion