Florin SALAM ar fi bătut o „damă de companie”, în prima noapte din an. Poliția investighează!

Polițiștii bucureșteni sunt pe urmele lui Florin Salam, după ce cântărețul de manele a fost reclamat de o tânără că ar fi agresat-o în ziua de Anul Nou – transmite presa română.

Femeia spune că manelistul este un monstru și că nu a bănuit nicio secundă că i se poate întâmpla așa ceva. Ea a spus că a fost lovită în cap și în piept cu telefonul mobil. Presa română scrie că presupusa victimă a manelistului și-a demonstrat acuzațiile, certificat medico-legal.

”Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, este mărturia tinerei care acuză că a fost bătută de Florin Salam.

Manelistul încă nu a fost audiat de oamenii legii. Dacă va fi găsit vinovat putea fi urmărit penal pentru acuzația de loviri și alte violențe, pentru care riscă între trei luni și doi ani de închisoare. Însă dacă tânăra dovedește cu acte medico-legale că a suferit răni ce necesită cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale, această acuzație ar putea fi agravată, iar Florin Salam ar risca astfel între șase luni și cinci ani de detenție – scrie presa de peste Prut.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion