Solistul trupei The Motans a devenit tată! Prima imagine cu fata lui Denis Roabeș

Denis Roabeș și soția sa Bianca Spermezan au devenit părinți. Solistul trupei The Motans are o fetiță, fiind primul său copil.

Denis și-a ținut relația departe de ochii lumii, iar nașterea fetiței nu a fost o excepție.

Într-o postarea pe Instagram, la story, Bianca Spermezan a postat o poză cu fetița lor, în cărucior, însă nu-i arată fața, semn că cei doi au devenit părinți recent.

Solistul trupei The Motans trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Bianca Spermezan. Povestea lor de dragoste a început la un concert din Cluj Napoca, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă’, a povestit Denis într-un podcast.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion