O reporteră și-a pierdut diamantul pe Covorul Roșu. A pus vedetele să-l caute!

Keltie Knight, o reporteră de la E! News, spera să aibă o seară perfectă la ediția de anul acesta a Globurilor de Aur, însă gala ei s-a transformat într-o căutare fără succes a diamantului de patru carate pe care l-a pierdut pe covorul roșu – transmite presa română.

A intervievat o mulțime de staruri la Globurile de Aur, dar a avut parte și de o întâmplare foarte neplăcută: a rămas fără diamantul imens al inelului care-i împodobea inelarul mâinii stângi.

Keltie își ținea interviurile când a realizat că diamantul i-a dispărut de pe inel. Nu a mai pierdut nicio secundă și s-a apucat să-l caute pe covorul roșu. A făcut haz de necaz și le-a invitat pe toate vedetele să țină ochii bine deschiși, în caz că-i găsesc bijuteria. 

„Dacă ești o celebritate și vezi un diamant de patru carate pe covorul roșu, te rog să-l returnezi către Keltie Knight, la E!. Pentru că l-am pierdut și hmm… e real”, a spus reportera, în „apelul” pe care l-a postat pe Instagram chiar de la fața locului.

În momentul în care a pozat în fața fotografilor de la eveniment, diamantul deja nu mai apărea pe mâna ei, lucru pe care l-a observat minute bune mai târziu. Din păcate, nu l-a găsit.

Probabil a rămas blocat pe talpa pantofului cuiva”, a spus Keltie pentru People
„Era un inel nou, primit la aniversarea de 10 ani a căsniciei. Slavă Domnului că nu era inelul de logodnă”, a mai adăugat reportera

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion