Dezvăluiri! WILL SMITH intenționa să refuze un rol din cauza extratereștrilor. Cum a fost convins?

„Men in black” este unul dintre cele mai de succes filme de la sfârșitul anilor ’90. Unul dintre rolurile principale, a unui agent special neguvernamental, a cărui misiune era de a supraveghea extratereștri de pe Pământ, i-a revenit celebrului actor, Will Smith. Dar adevărul e că acesta nu-și dorea deloc să facă parte din producția care ulterior i-a adus faimă și bani.

După 25 de ani de la premieră, Will Smith a dezvăluit în cadrul emisiunii „Hart to Hart”, a lui Kevin Hart că celebrul producător și scenarist american, Steven Spielberg a trimis un elicopter privat după dânsul, ca să-l aducă la discuția decisivă. Will Smith a fost adus în casa producătorului, deținător al premiului Oscar. Actorul îți amintește că dialogul a avut loc într-o cameră decorată cu o mulțime de postere pentru filmele emblematice produse de Spielberg, făcându-l indirect să înțeleagă pe cine intenționează să-l refuze.

Adevărul e că Will Smith nu dorea să apară în două producții despre extratereștri, consecutiv, căci pe ecrane tocmai apăruse filmul „Independence Day”, despre extratereștri care invadează Pământul. Totuși, notorietarea producătorului, scenariul și desigur perspectiva financiară l-au făcut să accepte rolul. Și probabil nu a regretat. „Men in black” a avut încasări de 587 de milioane de dolari și au mai urmat două continuări.

Sursa: Google
Sursa: Google
Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion