BRAD PITT o cheamă în judecată pe ANGELINA JOLIE. Cu ce i-a greșit fosta soție?

Din 2016 încoace, Brad Pitt și Angelina Jolie tot bat cărările instanței de judecată. Prima care a inițiat un proces a fost Angelina, care l-a învinuit atunci pe Brad Pitt, că l-ar fi lovit pe unul dintre copiii lor. Acum, actorul își ia revanșa! Pitt o dă în judecată pe fosta soție, pentru că aceasta a vândut partea sa a podgoriei Château Miraval, din Franţa, fără știrea lui.

Conform unui contract post-divorț, foștii soți conveniseră să păstreze această proprietatea în comun. Probabil, inclusiv ca o amintire, căci anume la Miraval cei doi s-au căsătorit în 2014. În contract mai este stipulat că proprietarii își pot vinde fiecare cota-parte, însă doar cu consimțământul celuilalt. Recent însă, Jolie a decis să renunțe la bucata sa și să o vândă unui oligarh rus, fără a sta la sfat cu fostul soț.

Aflând că Angelina a bătut palma cu rusul, Yuri Shefler, Brad Pitt s-a grăbit să o dea în judecată, pentru că acțiunile fostei sale „i-ar afecta semnificativ imaginea și afacerea cu vinuri”. Faptul că va fi nevoit să împartă podgoria cu o persoană afectată de sancțiuni și originară dintr-o țară, care duce acum război în Ucraina îi va ruina businessul, susține actorul.

Brad Pitt a mai zis că Angelina Jolie a făcut în secret tranzacția din rea intenție și din răzbunare. La rândul său, aceasta încă nu a venit cu o reacție.

Nu se cunoaște pentru ce sumă și-a vândut actrița partea legală a podgoriei, dar în 2008, când a fost cumpărată, achiziția i-a costat 25 de milioane de euro.

Sursa: Google.com
Sursa: Google.com
Sursa: Google.com

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion