VIDEO Muzica a unit milioane de oameni, care au urmărit VinOpera pe platformele Realitatea

Peste 100.000 de persoane au urmărit festivalul VinOpera la televizor sau online, pe RLIVE TV. Știrile despre evenimentul de muzică clasică au fost accesate, în limbile română, engleză și rusă de peste 1,5 milioane de oameni. 

Pe canalele de social media a grupului de presă Realitatea, peste un milion de persoane au văzut noutățile despre eveniment. Norocoșii au avut ocazia să câștige bilete gratuite la festival, datorită concursurilor organizate pe pagina de Instagram Realitatea.md.

În acest an, Grupul de presă Realitatea a fost partener media general al festivalului.

VinOpera s-a desfăşurat în acest an în premieră, în trei locaţii. Recitalurile din satele Varniţa şi Bulboaca, susţinute de „Gândul Mâţei Band”, Ansamblul Etnofolcloric „Plăieşii”, Constantin Moscovici, Felicia Dunaf şi „Dunaff Band” au fost organizate cu intrare liberă, iar orice doritor a putut asculta muzica artiştilor îndrăgiţi.

Festivalul Internaţional VinOpera a fost organizat de către Fundaţia Constantin Mimi cu susţinerea financiară a Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova, Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău şi Castel Mimi. Partener media general al evenimentului a fost Grupul de Presă Realitatea.

Grupul de presă Realitatea este o organizație media libera si independentă, care operează platformele media: RLIVE TV, realitatea.md, bani.md, rupor.md, molodovalive.md, cancan.md și cea mai mare platformă de transmisiuni live – Rlive.md.

RLIVE TV este o televiziune Must Carry, obligatorie pentru toate rețelele de cablu și IPTV, inclusiv este în Multiplex. Acoperirea pe țară este de nivel național, cuprinzând 99% din totalul de abonați TV.

Platformele online ale grupului de presă Realitatea sunt lideri de piață, acumulând peste 2,5 milioane vizitatori unici pe lună și peste 6,5 milioane de accesări pe lună.

Vă puteți delecta și acum urmărind evenimentul aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion