Anastasia NICHITA, înfuriată din cauza unui instructor de fitness: „Murdărește imaginea celorlalți sportivi”

Campioana mondială la lupte și cea care ne va reprezenta țara la Jocurile Olimpice de Vară, Anastasia Nichita a izbucnit de nervi, după ce la urechile sale au ajuns declarațiile unui tânăr antrenor sportiv, făcute în cadrul unui podcast, în care declară cu toată convingerea sa că fiecare sportiv se dopează.

De această părere e Iulian Godea, instructor de sport și fitness.

„Absolut toate sporturile la nivel profesionist, cu toate că și la nivel de amatori – dopingul stă la baza acestora. Toate absolut. Despre asta toți știu, dar nimeni nu vorbește.”

Anastasia Nichita evident s-a simțit vizată și jignită de declarațiile de mai sus.

„Tu să vii un amator al sportului, care face fitness sau își umflă mușchii la sală și să vii să spui aberațiile astea într-un interviu în care te aude toată țara și își face o impresie despre toți sportivii. Nu pot sta liniștită, eu și acum fierb, nu mă pot liniști din cauza omului dat.”

Campioana a spus că de ani puni este monitorizată cu strictețe prin intermediul Agenției Mondiale Anti-Doping, ADAMS. Reprezentanții o vizitează pe neprins de veste și ia analize sub supraveghere. Anastasia Nichita spune că nu ai cum amăgi experții. Luptătoarea consideră că instructorul judecă prin prisma propriilor acțiuni și că dopajul de fapt, nu e cheia succesului într-un sport.

„În viața mea nu am luat o substanță interzisă, categoric, exclus, Dumnezeu îmi este martor și mă aude. Îmi pare foarte rău de unii oameni care se consideră experți și vorbesc în numele tuturor, din cauza lor se murdărește imaginea celorlalți sportivi. . .Băiatul dat ala consideră din prisma lui, adică el singur se folosește de substanțele date și respectiv nu-și imaginează cum un sportiv de performanță poate să ajungă la așa nivel, spre exemplu la titlu de campion european mondial, fără suplimente. Ei bine să știi că e posibil, dacă muncești foarte mult, dacă ai ambiție și caracter și multe, multe alte calități.”

Vedeți mai jos toate declarațiile sale.

Amintim că ieri, Anastasia Nichita și iubitul său, Valeriu Mircea au fost distinși cu titlul de „Omul Anului 2023”, de revista Vip Magazin, la categoria „Sport de Performanță”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion