„Vreau bani, dar nu vreau să lucrez!” TikTok-erul care a popularizat fraza a fost dat afară de la job!

Alexandru Manole este un tânăr popular pe rețelele de socializare. A câștigat like-urile, share-urile și abonările internauților datorită unor filmulețe sarcastice, la subiecte sociale. În special, a avut priză la public așa zisul monolog „vreau bani, dar nu vreau să lucrez”. TikToker-ul a povestit în cadrul unui interviu despre doza de adevăr a acestui filmuleț și cât de muncitor e de fapt.

Înainte de a deveni popular, tânărul a avut mai multe tentative de a munci fizic. La 20 de ani a mers în Italia, fără cunoștințe în vreun domeniu și fără a ști limba. Din cauza asta a avut mai multe eșecuri, decât izbândă.

„Prima dată în viața mea am muncit în Italia, la fațade, două săptămâni pe urmă m-au dat afară că nu știam nimic. . . Apoi am mai lucrat tot în Italia, în construcții interioare, acolo dădeam ciocanul la mână să bată, că iarăși nu știam nimic. S-a întâmplat că iar am rămas acolo fără lucru și nu știam limba. Am găsit numere pe internet, am sunat, le-am zis că știu limba, dar de fapt nu știam, deja când m-am dus nu aveau ce face, nu aveau să mă trimită acasă. M-au pus la bar să lucrez, era dificil din start, încet-încet am învățat limba, dar am revenit în Moldova și nu știam ce să fac. Aveam un plan să vin să investesc în ceva și să mă ocup de asta. Până m-am gândit s-au dus banii. M-am dus în Germania, am lucrat vreo jumate de an la demolări acolo am înțeles că nu e de mine lucrul ăsta și în genere să te trezești și să stai legat de cineva. . .Atunci mi-a venit ideea să investesc în Instagram, să-mi ridic pagina. A fost cea mai bună variantă unde să investești bani și să-i scoți fără a lucra 24 din 24 de ore.”

Acum, tiktok-erul adună milioane de vizualizări, are peste o sută de mii de abonați și zice că doar din venitul online se întreține. Acesta închiriază un apartament la Bălți. Vedeți câteva filmulețe de ale sale care s-au viralizat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion