Dumitru Roman alias Beton: „Nu ştiţi voi să promovaţi soiurile noastre autohtone”. Scheci filmat într-o viţă de vie

Dumitru Roman a publicat un filmuleţ în care a combinat umorul fin cu îndemnul de a consuma vinurile produse din soiuri autohtone. Scheciul îl prezintă într-o plantaţie cu viţă de vie, purtând un dialog despre consumul de vin.

„Nu ştiţi voi să preţuiţi, promovaţi, soiurile noastre autohtone. Chiar şi strămoşii noştri, străbuneii noştri făceau vin din soiurile noastre moldoveneşti. Chiar şi Ştefan cel Mare. Bine că eu m-am pregătit!”, spune actorul în materialul video şi îşi toarnă un pahar de „Rara Neagră Rose” de la Castel Mimi.

La final, eroul principal din pelicula „Carbon” şi unul dintre membrii echipei umoristice „Comedy Zebra Show” şi-a îndemnat toţi urmăritorii să aleagă vinurile din soiuri autohtone.

Precizăm că această campanie a fost lansată de Castel Mimi, care este promotorul vinurilor din soiuri autohtone. Astfel, unul dintre cei mai mari producători de vinuri din ţara noastră îşi doreşte să promoveze atât local, cât şi la nivel mondial, vinurile produse din soiuri locale struguri, precum sunt „Feteasca Albă”, „Feteasca Neagră”, „Feteasca Regală” şi „Rara Neagră”.

Campania Castel Mimi este susţinută de nume notorii din ţara noastră. Artişti, actori, sportivi s-au alăturat şi promovează îndemnul #alegsoiuriautohtone.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion