Anastasia NICHITA e omagiată! Mesajul ei a emoționat internauții! „Aveam alt text pregătit…însă din păcate”

Multipla campioană la lupte, Anastasia Nichita este omagiată astăzi! La doar 25 de ani, sportiva are în palmares numeroase victorii de nivel european și mondial. Însă în ajunul aniversării din acest an, nu i-a reușit să completeze lista cu încă o medalie.

În timpul Campionatului European, tânăra a suferit un traumatism al cartilajului coastelor, ceea ce a împiedicat-o să continue participarea la competiție. Despre cele întâmplate citește mai multe aici. De ziua sa, sportiva a revenit în țară și a fost inundată cu mesaje de felicitare, flori și cadouri. Anastasia a postat câteva fotografii de la o ședință foto pregătită anterior și a recunoscut să-și dorea altfel să semneze aceste imagini ale sale.

„Aveam alt text pregătit pentru această postare!
Însă din păcate stau întinsă pe pat cu cartilajul rupt la trei coaste și privesc pozele astea frumoase pe care am reușit să le fac înainte de cele întâmplate!
Tot ce-mi doresc la ai mei 25 este să fiu sănătoasă, restul sunt trecătoare” – a scris Anastasia.

Deși trauma i-a umbrit această zi, Anastasia are un alt motiv de bucurie. Logodnicul său, luptătorul de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, a devenit noul campion mondial în categoria de până la 70 de kilograme. Bătălia a avut loc la gala KSW 91, desfășurată în orașul Liberec, din Cehia.

Deși cu dificultăți de mișcare și respirație, Anastasia i-a fost alături în momentul în care Mircea a primit mult râvnita centură. Cuplul de luptători au fost întâmpinați ieri seara la aeroport cu mult fast de către o adevărată armată de fani, jurnaliști și sportivi. Astăzi, Anastasia și Valeriu mai au un motiv de mare bucurie. Aceștia sărbătoresc un an de la logodnă.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion