Anastasia NICHITA, premiată chiar dacă a ieșit din competiție! „Distincția am primit-o în cameră”

Luptătoarea Anastasia Nichita a suferit o traumă la Campionatul European, care nu-i permite să evolueze în semifinala competiției. Chiar și așa, sportiva s-a ales cu un premiu prestigios, care i-a fost adus chiar în cameră, întrucât Anastasia nu a putut fi prezentă la decernare.

Tinerei i s-a oferit titlul de Cea mai bună luptătoare a anului 2023 din Europa.

„N-am reușit să obțin o medalie la acest campionat european în schimb am primit ceva mai mult,titlul de “CEA MAI BUNĂ LUPTĂTOARE A ANULUI 2023 DIN EUROPA “.
Reacția mea a fost pur și simplu Wow ,dintre toate fetele care practică luptele anume eu am fost nominalizată.
Am acceptat trauma pe care am primit-o drept o lecție și am luat doar partea pozitivă din toată povestea asta ,așa a trebuit să se întâmple și bine că nu mai rău. Abia aștept să mă fac bine și să pot începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice !
(N-am putut fi prezentă la premiere de aceea distincția am primit-o în cameră).”

Amintim că Anastasia Nichita a suferit un traumatism la nivelul cartilajelor coastelor, în timpul luptei cu sportiva din Ungaria. În pofida durerii, sportiva noastră a continuat lupta și a câștigat-o. Ulterior a mers la Urgență pentru investigații medicale. Anastasia urmează să se reabiliteze câteva săptămâni, deocamdată e limitată în mișcări și încă nu e sigură dacă va putea fi prezentă la lupta logodnicului său.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion