Valeria PAȘA, amintiri de groază despre cum a căzut cu mașina de pe pod: „Mâna dreaptă era distrusă complet „

Tânăra cântăreață Valeria Pașa, care a obținut punctaj egal cu Natalia Barbu, câștigătoarea Eurovisionului din acest an a povestit în cadrul unui podcast despre un eveniment tragic din viața sa – un accident rutier, în care Valeria a avut cel mai mult de suferit.

S-a întâmplat în România, pe timp de noapte, când se întorcea dintr-o vacanță, în compania altor câteva persoane. Valeria se afla pe bancheta din spate a mașinii, care în urma unui incident a căzut de pe pod.

„Am căzut și în apă, pe mine m-au scos și eu am vrut să îmi dau părul într-o parte și am realizat că nu pot nici o mână să ridic, pe mine m-a apucat o panică că nu simțeam durerea, aveam șoc. Am stat o oră jumătate și am așteptat ambulanța. Priveam sus la lună să nu pierd cunoștința.”

Au urmat trei operații complicate. Prima, de urgență, în România, alta în Franța și cea dea treia în Moldova.

„Am avut o operație de urgență în România, după care am venit în Moldova, după care medicul de aici a fost trimis în Franța pentru că la noi astfel de operații nu se făceau, era vorba de microchirurgie, mâna dreaptă era distrusă complet.”

Tânăra a avut o perioadă de recuperare complicată. În ajutor ia venit mama.

„Mama mă ajuta ce ține de igienă, mâncare, hrănit cu lingurița, eu nu puteam nimic să fac cu mâinele.”

Valeria Pașa a recunoscut că până la incident niciodată nu-și cupla centura de siguranță atunci când se afla pe bancheta din spate. Accidentul însă a făcut-o să-și revadă obiceiurile.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion