Dezvăluiri în premieră! Gabriel Nebunu, jignit și umilit de profesorii de la Colegiul „Ștefan Neaga”: „Au vrut să mă exmatriculeze”

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Gabriel Nebunu, vestit nu doar pentru talentul lui, dar și pentru felul lui de a fi poznaș, și-a arătat o altă latură a personalității, cea a unui copil afectat de frustrările maturilor. La „Iubește viața”, Gabriel Nebunu a povestit că profesorii de la Colegiul „Ștefan Neaga” ar fi încercat să-i taie aripile tânărului cântăreț. Faptul că se evidenția printre semenii lui și că deja era invitat la emisiuni nu le-ar fi dat pace profesorilor.

„Dacă m-aș întoarce în timp – nu aș face acest colegiu, pentru că m-au umilit, m-au ponegrit, m-au descurajat și m-au făcut ca să-mi iau documentele și să mă duc acasă. Eram oaia neagră din turma albă, mă deosebeam. Gesticulam altfel, eram pițigăiat, eram în cârdul cu fete. Eu cântam mult, mă duceam la emisiuni și pe unii profesori asta îi încurca și nu mă lăsau să creez. Au vrut de vreo două ori să mă exmatriculeze”, a povestit Gabriel Nebunu.

Și asta nu e tot.

„Mi-a spus șefa de catedră de la dirijat coral: tu în viziunea mea nu ai talent, nu ai glas”.

Gabriel Nebunu a mai povestit сă a mers să studieze la această instituție de învățământ doar la insistența Zinaidei Julea, datorită căreia a îndrăgit muzica populară: „dacă nu faci „Ștefan Neaga”, nici să nu-mi dai bună ziua pe drum”, i-a spus Julea.

Cântărețul mai povestește că totuși au fost și profesori care au fost buni cu el. Tot acolo și-a făcut și prieteni buni.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion