CELINE DION abia se mai poate mișca: Artista și-a vândut casa din SUA și anulează concerte

Va mai urca pe scenă? Starea de sănătate a artistei Celine Dion pare să se agraveze. Aceasta abia se mai poate mișca, iar medicamentele și tratamentul pe care îl urmează nu dau rezultate, scrie presa străină.

Celine a fost nevoită să își vândă și locuința din Las Vegas, care valoreaza 15 milioane de dolari și care i-a fost casă în ultimii 15 ani, și să se mute în Canada pentru a fi înconjurată de familie.

Celine este într-o suferință enormă. Are cea mai bună echipă medicală pe care o poți cumpăra cu bani, dar lucrurile nu arată bine”, a spus o sursă apropiată publicației.

„Boala ei este incurabilă. Și, pe cât de mult a lucrat cu medici și terapeuți, pur și simplu starea nu se îmbunătățește. Sinceră să fiu, abia se poate mișca. Celine are 11 frați și surori care trăiesc în Canada. Este un sistem de sprijin uimitor și iubitor pentru ea în această perioadă”, a adăugat sursa.

Starea de sănătate a impus artista și să anuleze concerte.

Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă, de care este afectată o persoană dintr-un milion. Sindromul omului înțepenit nu are nicio vindecare, dar artista de 54 de ani și-a promis că va munci pentru ca progresul afecțiunii să fie unul cât mai lent și să se poate întoarce pe scenă.

Sursa: Instagram/celinedion
Sursa: Alamy
Sursa: Alamy

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion