TOTALURILE VERII: Vedetele din țară au spart banii pe vacanțe luxoase. Cine a zburat cu un avion privat?

Vara asta nu s-au zgârcit la călătorii. Cântăreți, influenceri și prezentatori TV din țară au ales diferite destinații – mare și soare sau munți și răcoare. Dacă unii au apelat la agențiile de turism pentru ajutor, alții au urcat în mașină și au pornit la drum.

Cântărețul Ion Paladi a optat pentru odihnă la mare și a plecat în vacanță în Turcia de 3 ori. Chiar dacă e perioada nunților și cumătriilor, artistul a decis că le reușește pe toate.

Tot în Turcia s-a odihnit vara aceasta Tany Vander. Influencera și femeia de afaceri a schimbat hotelele și a venit cu recenzii pentru urmăritori. Aceasta a avut parte și de o premieră. A fost prima vacanță în care nu a avut bonă.

La Belek la fel s-a odihnit Svetlana Sainsus. Aceasta a mers cu familia în luna iunie, unde s-au cazat la un hotel de lux.

Pentru o vacanță la mare a optat și Andreea Bostanica. Printre examenele de bacalaureat și mutatul l-a București, tânăra a reușit să ajungă în Grecia, dar cu un avion privat. Chiar și așa, asta nu a fost unica sa vacanță din vara aceasta. Recent, Andreea a revenit dintr-o vacanță, dar nu a dezvăluit locația.

În Grecia a ajuns și familia Maxian. Cuplul a fost la Mykonos la sfârșitul verii. Tatiana a recunoscut că era un vis să ajungă pe insula grecească.

Pe insula Creta în schimb a ajuns Emily Istrate. Tânăra s-a odihnit cu mama sa, la cel mai bogat ultra all-inclusive hotel din regiune. Pe lângă Grecia, Emily a ajuns și în Italia, în orașul Bologna, acolo a petrecut timpul cu sora sa mai mare și a fost la concertul The Weekend.

Grecia a fost și selecția Olgăi Țapordiei. Chiar dacă familia a ajuns pe Thassos în perioada unui nou val de incendii, Olga a spus că s-au odihnit de minune.

Prezentatoarea TV, Lilu, a ales locațiile răcoroase vara asta. În iunie a vizitat cu familia Germania, în iulie a fost la munte, iar la final de vară a ajuns la nordul Moldovei.

Katy Black a ales 2 locuri în acest sezon. La începutul verii s-a odihnit cu soțul și copii la mare în Turcia, iar la sfârșitul verii și-a luat frații mai mici și pe soțul său Cristi și au pornit într-o escapadă cu mașina. Aceștia au vizitat Franța, Austria și alte țări.

Emilian Crețu, deși plin de task-uri, a găsit timp pentru călătorii. Italia, Spania și Canada au fost bifate vara aceasta.

Sursa: Instagram/ionpaladiofficial
Sursa: Instagram/tanyvander
Sursa: Instagram/sainsus.svetlana
Sursa: Instagram/andreeabostanica
Sursa: Instagram/maxian_tatiana
Sursa: Instagram/emilyistrate
Sursa:Instagram/olgatapordei
Sursa: Instagram/lilu.ojovan
Sursa: Instagram/lilu.ojovan
Sursa: Instagram/emiliancretu
Sursa: Instagram/katyblack
Sursa: Instagram/katyblack

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion