VIDEO Irina Vlah, despre marele ei vis: „Aștept…”

Fondatoarea Asociației Platforma Moldova, Irina Vlah, ex-bașcana a Găgăuziei, care și-a exprimat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, a spus în cadrul podcastului Banstage că așteaptă realizarea marelui ei vis.

„Eu am devenit mamă la 20 de ani, eram foarte tînără. Dar acum sunt alte timpuri, tinerii vor sa facă carieră, să trăiască pentru sine. Eu cred cu cît mai devreme vin copii cu atît e mai bine. E un cadou enorm pentru mame, bunici. Aștept, dar nu dau sfaturi în acest sens. Voi fi o bunică bună ”, a precizat ea.

Întrebată cum e în viața de zi cu zi, Vlah a spus că știe că nu a reușit anumite lucruri în ceea ce ține familia ei. „Fiica mea Ana are 30 de ani, are familia ei, dar eu știu și simt nu am reuști anumite lucruri. Avem o relație foarte sinceră, dar mult timp nu i-am fost alături. În ultimii 20 de ani am fost în politică, am lucrat foarte mult. Au fost și supărări și plâns…sunt multe sărbători când trebuie să fim cu familia, dar funcția ne obligă să fim în alte părți. De multe ori nu am fost alături de ea. Vreau să mulțumesc fiicei mele, Ana că e un copil foarte bun, sunt foarte mandra de ea. Ea trăiește aici în Chișinău, lucrează în țară, mă ajută. Am susținerea ei și a mamei mele, care a făcut 75 de ani”, a spus Irina Vlah.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion