ROBERT PATTINSON va deveni tătic! Iubita sa, cu burtica la vedere

Robert Pattinson și Suki Waterhouse vor deveni părinți pentru prima dată, scrie Daily Mail, care a publicat fotografii exclusive.

Zvonurile precum că actrița și cântăreața ar fi însărcinată au început la sfârșitul lunii octombrie, când au s-a afișat la o gală din Los Angeles.

Acum suspiciunile s-au adeverit: în fotografii noi ale cuplului, se observă burtica lui Suki Waterhouse.

Suki Waterhouse și Robert Pattinson se întâlnesc din 2018: atunci au apărut fotografii făcute de paparazzi cu ei sărutându-se. Multă vreme, iubiții și-au ascuns relația, nu au apărut împreună în public și au refuzat să vorbească unul despre celălalt în interviuri. Și la sfârșitul anului trecut, cuplul a apărut în public împreună pentru prima dată.

Într-un interviu recent, Suki Waterhouse a vorbit despre relația ei cu Pattinson și despre modul în care reușesc să trăiască împreună. „Sunt foarte norocoasă pentru că are o toleranță la dezordine și haos. Nu spune niciodată nimic despre asta. El crede că este fermecător. Așa că sunt foarte norocoasă”, a spus ea.

Potrivit actriței, ea nu a avut „întâlniri” timp de șase luni înainte de aventura ei cu Pattinson. Ea a remarcat că, după despărțiri dureroase, „s-a simțit ca o fantomă”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion