Zi de foc pentru artiști și influenceri! Cum au petrecut aceștia Ziua Independenței?

Sărbătorile și zilele oficial libere pentru toți cetățenii, de obicei, sunt zile de foc pentru artiști și persoane publice. Ziua Independenții majoritatea și-au petrecut-o pe scene, în diferite colțuri ale Moldovei, la evenimente private, iar alții au marcat 32 de ani de Independență a țării noastre, peste hotare.

Soții Kovalsky alias trupa „Lume” au încins atmosfera la Basarabeasca. Irina și-a făcut apariția pe scenă, având un tricolor pictat pe piept. Tot la Basarabeasca a cântat și celebra artistă din Italia, IN-GRID.

Kapushon a evoluat pentru publicul de la Călărași. Iar Gabriel Nebunu zbura de la un eveniment la altul. De la nunți, la concert la Măgdăcești, unde a făcut chef mare.

Irina Rimes a cântat la festivalul „Summer Fest”. Iar Carla’s Dreams și Satoshi au făcut Bălțiul să cânte și să sară în sus.

Graviduța Diana Rotaru și Mircea Marco au moderat evenimentul dedicat Zilei Independenței la Hâncești.

Cât despre influenceri, aceștia au avut o zi mai liniștită. Prezentatoarea TV, Lili Lozan a mers împreună cu copilul în Piața Marii Adunări Naționale, iar Lilu a moderat o nuntă. Pe actorul, Emilian Crețu și sora sa Nina, Ziua Independenței i-a prins în aeroport. Aceștia se întorceau acasă, în Republica Moldova, din Canada. La fel și familia Cebotari a colindat țări străine de Ziua Independenței. Aceștia își continuă aventura lor cu mașina.

Sursa: Instagram\irina_kovalsky_lume
Sursa: Instagram\kapushon.official
Sursa: Instagram\gabi.nebunu
Sursa: Instagram\irinarimes
Sursa: Instagram\satoshicahul
Sursa: Instagram\dianna_rotaru
Sursa: Instagram\lililozan
Sursa: Instagram\lilu.ojovan
Sursa: Instagram\emiliancretu05
Sursa: Instagram\cristiancebotarilife

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion