„Unde-s bărbații?” Ce a făcut-o pe Cristina EVTODII să adreseze această întrebare în stradă?

Cunoscuta bloggeriță, brand manageră și specialistă în PR, Cristina Evtodii se întreabă „Unde-s bărbații”. Tânăra a scris asta pe o pancartă și s-a afișat cu ea în stradă.

Prin acest mod ingenios, Cristina și-a dorit să-i îndemne la acțiuni pe bărbați. Mai exact, ca aceștia să participe la cel mai romantic eveniment al iernii, la „Speed Dating”, care va avea loc la Castel Mimi, pe 3 februarie. Femeile au fost mult mai curajoase și s-au înscris la eveniment într-un număr mai mare decât bărbații. Așa că holteii sunt la mare căutare acum.

„Speed Dating” este un eveniment exclusiv în Republica Moldova, organizat la Castel Mimi, pentru a face partenerii de sex opus să socializeze şi formeze cupluri. Dacă sunteţi o persoană solitară, aflată în căutarea celei de-a doua jumătăţi, atunci sunteţi aşteptaţi în 3 data de februarie, la ora 18.00, la o întâlnire rapidă, pe necunoscute.

„Speed Dating” este o întâlnire distractivă, organizată pentru persoanele singure care au astfel mai multe şanse să-şi găsească jumătatea având alături oameni de aceeaşi orientare sexuală. Evenimentul este unul popular în lumea întreagă şi a fost organizat pentru prima dată în anul 1998, în Los Angeles SUA, de către un rabin, pentru a face tinerii evrei să-şi găsească mai uşor partenerii potriviţi.

Experienţa unor astfel de întâlniri rapide demonstrează că participanţii nu au nimic de pierdut, dimpotrivă. Avantajul acestora este că într-o singură seară poţi întâlni 15-20 de persoane singure şi poţi înţelege dacă eşti sau nu atras de cineva, fără a pierde timpul săptămâni întregi comunicând online pe site-urile de cunoştinţe, ca la final întâlnirea să te decepţioneze.

Organizatorii menţionează că din experienţa anilor trecuţi, evenimentul a reuşit să formeze cupluri fericite care s-au şi căsătorit.

Atmosfera romantică va fi întreţinută cu muzică şi vin, iar seara se va încheia cu o petrecere organizată exclusiv pentru participanţi.

Accesul la „Speed Dating” este posibil doar cu înregistrare prealabilă. Dacă evenimentul v-a intrigat atunci aflaţi mai multe detalii despre participare la numărul de telefon 062 00 1893 sau accesând https://www.facebook.com/events/310245402001002

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion