VR Day – o zi de realitate virtuală, în care tinerii din Chişinău au testat senzaţii extreme

Centrul de Tineret din Chișinău a găzduit evenimentul „VR Day”, care a atras numeroși tineri pasionați de inovație. Evenimentul a fost o oportunitate extraordinară pentru participanți de a explora lumea captivantă a tehnologiei moderne printr-o serie de activități interactive, scrie Realitatea.md.

Tinerii au avut ocazia să testeze o varietate de jocuri. Printre atracțiile principale s-au numărat simulatoarele, care le-au permis participanților să experimenteze senzații extreme într-un mediu sigur și controlat, și o sesiune de realitate augmentată. 

Atmosfera a fost una distractivă, iar tinerii au putut încerca realitatea virtuală pentru divertisment și pentru a-și testa abilitățile proprii. Participanţii au fost foarte entuziasmați jucând „Box Bit Seiner”, „Superhot” și jocuri sportive cum ar fi „12 Jocuri într-unul”.

Materialul video a fost realizat de către Andreea Naforniţa, participantă a Programului de instruiri pentru viitorii jurnalişti, organizat de Rlive TV, în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion