Mama lui CĂTĂLIN CARAGEA, primele declarații după moartea fiului: „Nu aveam aer, plângeam încontinuu”

La 3 ani de la moartea lui Cătălin Caragea, solistul trupei 7klase, mama acestuia a rupt tăcerea, dezvăluind detalii neștiute despre fiul său.

Cătălin trecerea printr-o perioadă mai grea, câteva săptămâni înainte de tragedie, iar primăvara s-a declanșat și pandemia.

„Era singur, nu avea concerte, repetiții nu erau, luna martie – ieșea soarele, anotimpul lui preferat era primăvara și el trebuia să stea acasă, îi era greu. Țin minte că am vorbit cu el sâmbătă (n.r. o zi înainte de tragedie), am comunicat obișnuit, ne-a spus ce a făcut, seara mi-a trimis o piesă, un fragment să ascult, 2 strofe, le-am ascultat și i-am zis că e foarte frumos și că trebuie să compună și refrenul. Asta a fost ultima noastră discuție”, a povestit femeia.

Mama lui Cătălin recunoaște că în perioada aceea, Cătălin nu era încântat de ceea ce se întâmpla în trupă, de faptul că producătorul, Iurie Bădicu, îi căuta înlocuire, avea periodic conflicte cu prietena, iar pe de altă parte și tatăl insista să își mai caute o activitate în afară de muzică.

„El îmi spunea, eu nu le dădeam mare însemnătate, azi te cerți, mâine îți trece, nu credeam că atât de tare îl frământă aceste lucruri”, a adăugat ea.

Tragica veste a aflat-o de la fostul soț. Aceasta a vorbit cu Cătălin ultima dată sâmbătă seara, iar duminică nu l-a sunat devreme, întrucât acesta obișnuia să doarmă pânâ târziu. Prietena lui Cătălin, însă, a sunat-o pe mama lui Cătălin și i-a spus că ultimul nu răspunde la telefon. Acest fapt a pus-o în gardă, întrucât Cătălina nu fusese online de câteva ore, dar nici din casă nu ieșise. Astfel, aceasta a decis să sune vecinii și să îi roage să verifice dacă Cătălin e acasă. Ușa era închisă, dar TV-ul era aprins. Atunci femeia și-a sunat părinții, care aveau o cheie de rezervă, și au venit la Chișinău. Buneii au fost cei care l-au găsit pe Cătălin stangulat. Aceștia nu au avut curaj să o anunțe pe mama despre decesul fiului, de aceea l-au sunat pe tatăl lui Cătălin. Ulterior ultimul și-a anunțat fosta soție.

„Mi-a zis că e rău, e foarte rău. Îl întrebam ce e rău? Și a zis că e rău cu Cătălin. Atunci mi-am dat seama”, a spus femeia.

„Plângeam încontinuu, nu îmi venea să cred”, a adăugat ea.

Urmărește AICI declarațiile.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion