VIDEO. Unul dintre câștigătorii „Eurovision” îl parodiază pe reprezentantul Finlandei din acest an. Așa, nu l-ați mai văzut!

Artistului finlandez, Käärijä i-a reușit să impresioneze spectatorii Concursului Muzical „Eurovision”. Chiar dacă s-a clasat pe locul doi, cedând Suediei mult râvnitul trofeu, prestația sa a fost una dintre cele mai memorabile. Și se pare că l-a impresionat și pe Alexander Rybak, câștigătorul ediției din 2009.

Cântărețul norvegian a interpretat în maniera sa refrenul piesei „Cha cha cha”, mai exact…la vioară. Rybak a încercat chiar să repete ținuta rapperului finlandez, așa că a îmbrăcat o scurta de culoarea kaki, pe pielea goală și și-a lăsat la vedere abdomenul. Acest filmuleț publicat pe contul său de TikTok s-a viralizat și a devenit unul dintre cele mai populare. Prin succinta sa descriere, Rybak a lăsat să se înțeleagă că artistul finlandez este favoritul său din acest an, menționând că „Käärijä a adus distracția înapoi la Eurovision”.

Sursa: TikTok\alexrybakofficial

Urmăritorii săi l-au asaltat cu mii de comentarii, printre care, unii îl roagă să facă un cover similar și la piesa „Soarele și Luna”, cu care ne-a reprezentat la „Eurovision”, Pasha Parfeni ocupând locul 18.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion