Sora lui Emilian CREȚU stabilită în Italia, revine în Moldova! Vor deschide o afacere

Actorul și prezentatorul Emilian Crețu își adună întreaga familie la baștină. Influencerul a dezvăluit în cadrul unui interviu că sora sa, Maria stabilită cu traiul în Italia, urmează să se mute în Republica Moldova, iar el, ca frate, va depune tot efortul ca acest lucru să se întâmple cât de curând posibil.

Decizia a venit odată cu apariția celui de-al doilea copil al Mariei Crețu, Emily.

„Apariția lui Emily în familiile și viețile noastre, ne face cumva să ne gândim un piculeț să schimbăm câte ceva. Nuștiu dacă pot să spun asta, sper sor’mea să nu mă gâtuie. Noi o să facem tot posibilul ca într-un an sau doi să-i aducem acasă, în Republica Moldova. E foarte bine în Italia, dar cred eu că se merită de revenit acasă. . .Când mi-a zis sor’mea сă noi matincă o să ne întoarcem într-un an sau doi în Modova, eu am zis „da, vă ajut, ce trebuie?!” Probabil o să deschidem ceva, dar o să zic la timpul potrivit ce vrem să facem. . . Vii, dar nu poți să stai”, a împărtășit Emilian Crețu planurile familiei sale.

Cel mai probabil e vorba despre o afacere în patiserie, domeniul de activitate al Mariei.

Actorul a mai spus că nu vor trăi toți sub același acoperiș, dar va construi o casă nouă pentru familia Mariei, a soțului ei, Denis și fiicele lor Lavinia și Emily.

Fiica lor mai mare, Lavinia în tot acest timp a rămas să trăiască la Negureni, cu bunica sa.

Mezina, Emily a apărut pe lume în urma unei fertilizări in vitro, achitată de Emilian Crețu.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion