VIDEO| Tiktokerul „CARAS”, reținut de Poliție! Ce au găsit oamenii legii în timpul perchezițiilor?

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Orhei, cunoscut în mediul online sub pseudonimul „Caras”,  este cercetat penal fiind suspectat de îndemnul, determinarea sau înlesnirea la prestarea serviciilor sexuale online.

„În cadrul documentării, ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a INI, în conlucrare cu procurorii PCCOCS, au stabilit că suspectul, activ și cu influență în mediul online, sub pseudonimul „Caras”, ar fi convins mai multe tinere să participe în activități cu caracter sexual, inclusiv prin prezentarea organelor genitale. Apoi, imaginile video au fost difuzate prin intermediul tehnologiilor informaționale sau comunicațiilor electronice din surse libere internet (Telegram și Tik-Tok)”, spun oamenii legii.

Acesta urmărea scopul obţinerii indirecte a unor venituri, rezultate din „cadourile” virtuale oferite de privitorii generoși, precum și în baza numărului de urmăritori în timp real.  

În cadrul perchezițiilor la domiciliul bărbatului polițiștii au ridicat telefonul mobil care ar dovedi implicarea acestuia în asemenea cazuri.

Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigație, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate, activități de stabilire a mijloacelor financiare obținute și stabilirea bunurilor achiziționate de către învinuit în urma profitului obținut din activitatea infracțională precum și identificarea victimelor.

Amintim că recent tocmai a scăpat de la „răcoare” un alt TikToker, cunoscut în mediul online ca Dima White.

Sursa: YouTube\POLITIA RM

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion