„Salutare, dragi cumătri”. DIMA WHITE, din arest direct pe Instagram: Așteptați content interesant

Bloggerul Dima White a scăpat de arest și a fost plasat sub control judiciar. La nici 24 de ore de la decizia judecătoarească, acesta și-a reactivat contul de Instagram.

Dima a publicat mai multe stories-uri, inclusiv replici ironice la acuzațiile care i s-au adus și au stat la baza arestării sale.

Primul clip include mai multe secvențe de pe rețelele sociale în care diferiți prezentatori anunță despre arestarea lui White, replica „The king is back”, iar la final și Dima White în sala de box.

Bloggerul a venit și cu un mesaj verbal.

„Salutare, dragi cumătri, de când nu am spus fraza aceasta, dar vreau să vă mulțumesc la toți cei care sunt cu adevărat cu mine, toți urmăritorii fideli care până în ultimul moment au ținut cu mine și țin, vă mulțumesc foarte mult”, a spus White.

Bloggerul a fost reținut în iulie 2023, iar la începutul lunii august a fost plasat în arest la domiciliu. Dosarul investigat vizează cazul unei adolescente de 17 ani a cărei mamă l-a denunțat, după ce i-a determinat fiica în schimbul sumei de 1500 lei să-și arate sânii goi în fața camerei de luat vederi. Imaginile au fost distribuite ulterior pe internet. Este vorba de determinarea minorilor să comită fapte imorale, urmată de răspândirea unor astfel de informații cu caracter sexual.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion