VIDEO Haterii vor fi arătați cu degetul! Gabriela Damir, enervată de ce-a pățit Katy Black, îi va face vedete peste noapte

Influencera Gabriela Damir, fiica președintelui FEA Moldova, Dorin Damir, și soția regizorului Roman Burlaca, s-a plâns nu o singură dată că în comunitatea de care este urmărită pe rețelele sociale se scurg câțiva hateri. Enervată pe ce-a pățit „colega de Instagram” Katy Black, pare a fi decisă de a-și deconspira urmăritorii care îi scriu mesaje urâte în privat.

Katy Black a făcut publice replicile tăioase dintre ea și o urmăritoare de-a sa care s-au mutat la Inspectoratul de Poliție. Urmăritoarea i-a reproșat că i-ar fi făcut publice datele cu caracter personal și pentru asta va răspunde în conformitate cu legea.

Gabriela Damir s-a arătat indignată că, pe de altă parte, aceeași urmăritoare a amenințat-o pe Katy Black cu răfuială fizică. Despre conflictul propriu-zis între Katy Black și urmăritoare, citiți aici.

Gabriela Damir este urmărită de o comunitate de peste 137 de mii de utilizatori de Instagram, unde poate fi găsită cu nickname-ul @gabrielladamir, pe când Ecaterina Cebotari, adică influencera cu nickname-ul de Instagram @katyblack_official – de peste 527 de mii de utilizatori, ceea ce înseamnă peste jumătate de milion.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion