O urmăritoare ar fi denunțat-o pe Katy BLACK la Poliție! Ce acuzații îi aduce?

Schimbul de replici tăioase pe Instagram dintre influencera Ecaterina Cebotari și o urmăritoare de a ei depășesc limitele online-ului și se mută la Inspectoratul de Poliție. Urmăritoarea lui Katy Black îi reproșează că aceasta i-ar fi făcut publice datele cu caracter personal, pentru asta o amenință cu legea, dar și cu pumnii.

Conflictul dintre cele două s-a iscat acum câteva zile, cât Katy Black și familia ei se bucurau de vacanța la mare. Una dintre urmăritoarele ei i-a reproșat că feciorii ei sunt îmbrăcați în aceiași șorți în fiecare zi. Ecaterina a făcut haz de mesajul primit, l-a postat pe InstaStories și a scris ironic că acceptă donații ca să cumpere băieților mai multe lucruri.

Urmăritoarea s-a făcut foc și pară când a văzut că în captura de ecran postată de Cebotari se vede numele ei și poza, așa că a învinuit-o de „furt de identitate” și i-a scris că imediat merge la Poliție.

Totuși, femeia nu s-a mulțumit doar cu asta și a început să o amenințe pe bloggeriță cu pumnii, i-a propus să se întâlnească în oraș: „până nu-ți frec 2 în bot pentru că mi-ai furat identitatea nu mă las”, i-a scris urmăritoare.

Instagram bloggera pare obișnuită cu asemenea incidente și pare să se fi stresat prea mult. Aceasta a decis să încingă și mai mult spiritele și a postat o serie de fotografii de-ale femeii pe InstaStories. Vedeți mai jos întreaga conversație dintre cele două.

Sursa: Instagram\KatyBlack

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion