Emilian CREȚU a împrumutat mii de euro ca să-și cumpere casă. Istoria uimitoare despre cea care i-a oferit banii

Anul trecut, Emilian Crețu și-a cumpărat o casă la sol, în capitală și a început imediat să „o schimbe la față”, transformând-o într-un castel urban. Actorul a fost invitat recent la un nou podcast, în cadrul căruia a dezvăluit că visul său s-a îndeplinit cu ajutorul unui om absolut necunoscut.

Emilian Crețu a povestit că la momentul în care a găsit casa visurilor sale, nu avea suma de bani necesară. Entuziasmat fiind de potențiala investiție, el a povestit despre intenția sa de a o cumpăra unei doamne cu care a făcut cunoștință la un eveniment privat, într-o țară străină.

„Era perioada când am găsit această casă pe care am cumpărat-o, dar nu aveam bani atunci, apartamentul nu era vândut, aveam vreo 50 de mii de euro și îmi mai trebuia ceva. Și m-am dus la eveniment, unde la acea doamnă, căreia îi mulțumesc tare mult și o iubesc, îi povesteam de casă, că o să o cumpăr, că nu îmi ajung bani, dar o să împrumut. Un om care îl văd prima dată în viață zice: ” – Emilian, pot să te împrumut cu zece mii de euro. Tata meu așa mi-a spus, că dacă cineva își cumpără casă și visează la acea emoție și tu poți să-l ajuți, ajută-l, că asta va fi foarte bine și pentru tine!” – a povestit Crețu.

Zis și făcut, femeia a cărei identitate Emilian Crețu nu a dezvăluit-o, i-a împrumutat zece mii de euro. Actorul s-a obligat să-i întoarcă banii timp de un an. Deja peste 7-8 luni i-a și restituit, a mai povestit el. Acum, Emilian Crețu nu are datorii, în schimb câteva persoane trebuie să-i întoarcă lui câteva datorii, a mai povestit actorul.

Între timp, lucrările la casa pentru care Emilian Crețu a împrumutat bani sunt în toi. Într-un interviu a povestit că fiecare membru al familiei va avea propria cameră, va fi o bucătărie și sufragerie mare, cinematograf, piscină și palmieri în curte.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion