Vecinii i-au inundat apartamentul Maiei SANDU! Cum a reacționat președinta?

Președinta Moldovei, Maia Sandu a oferit un interviu jurnalistului de origine rusă, popularului youtuber, Iuri Dudi. Viața șefei de stat dincolo de treburile și interesele țării a fost unul dintre subiectele discuției lor. Maia Sandu i-a spus oaspetelui străin că ea în continuare locuiește în apartamentul său cu două camere, de 77 de metri pătrați, pe care-l avea înainte să devină președintă. Aceasta zice că de minune conviețuiește alături de vecini, dar se mai întâmplă și unele incidente.

Maia Sandu a povestit că vecinii i-au inundat apartamentul. Și asta după ce a devenit președintă. Nu a spus cum a reacționat pe moment, dar în cadrul interviului a vorbit cu calm despre această situație. „Nu-i nimic grav”, a comentat ea incidentul. Cu părere de rău, Dudi nu a întrebat-o și cum vecinii au compensat prejudiciul.

Președinta a spus că are o relație bună cu toți vecinii și nu au probleme interne. Crede ea că prezența unui locatar cu asemenea statut nu le dă bătăi de cap.

„La primul etaj este o persoană care asigură paza. Cred că e spre binele tuturor, întrucât se simt și ei în siguranță. Nu pot vorbi pentru toți, dar sper că statul meu de acum nu le provoacă inconveniențe.”
Captură video dintr-un interviu realizat cu Maia Sandu în apartamentul său

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion