„Complot” împotriva lui Burlaca! Cum l-a convins Gabriela Damir să se cunune religios: „A stricat toate pozele”

Regizorul Roman Burlaca a acceptat să se cunune religios cu Gabriela Damir, dar cu unele condiții. Surpriză pentru ultimul a fost atunci când deja era la altar și și-a dat seama că nu i s-au îndeplinit cerințele. „A stricat toate pozele din biserică, nu avem nicio fotografie frumoasă, în toate are o față înăcrită”, a spus Gaby, la TANDEM PODCAST: Reguli de Cuplu.

Burlaca s-a lăsat greu convins, dar totuși a acceptat.

„Gaby mi-a zis – există niște tradiții și acest eveniment nu este doar al nostru, el e al nostru, dar către asta au mers părinții noștri, buneii, noi trebuie să le respectăm și dorințele lor. Și am zis că are sens, dar cu niște condiții”, a spus el.

„El din paharul de vin nu bea, nu se atinge, din lingură nu mănâncă, mâinile nu o să le lege, petale nu vor fi, că nu va dura 40 de minute, dar 20 de minute. I-am zis sigur, pentru tine acum o să schimbe tot. Și noi l-am mințit, i-am zis că va fi așa cum vrei tu. Trebuia să îi vezi fața”, a adăugat Gaby.

Regizorul a adăugat că a „fost un complot împotriva sa”.

„Noi am avut înțelegere. Am zis okay, dar să facem asta fără multă.. Am făcut-o că trebuie și „da,da” și socrul meu a zis așa. Și eram împăcat. Ajungem la biserică, mă dau jos din mașină și văd toate rudele îmbrăcate în național, mama mea, intrăm în biserică și acolo a fost total invers. Am fost categoric cu faptul că nu vreau să beau din chestia aia și să mănânc din linguriță. Momentul culminant a fost când stăteam cu lumânările și trebuia să îmi pună coroana și eu zic „ne-am înțeles fără coroană”. L-am chemat pe fratele ei și a stat 40 de minute cu coroana în mână. Larisa (n.r. soția lui Dorin Damir) a inventat momentul culminant când au căzut petale din pod”, a povestit Roman.

Acesta a recunoscut că pozele și video nu sunt cele mai reușite.

Ascultă declarațiile celor doi de la 01:07:04

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion