Valeria LUNGU își sărbătorește ziua de naștere! Și-a invitat sau nu mama la petrecere, după ce anterior a blocat-o pe rețelele de socializare?

Împlinirea a 30 de ani se pare că e un prilej bun de a îngropa „securea războiului” dintre mamă și fiică, cel puțin, aparent. . . Creatoarea de conținut, Valeria Lungu este omagiată astăzi, iar în ajun a dat o petrecere în România, la care a invitat o mână de oameni, care-i sunt mai apropiați. În pofida conflictului cu mama sa, cântăreața Victoria Lungu tot a fost chemată la petrecere.

Mama a împânzit pagina sa cu „te iubesc-uri” pentru fiica sa, Valeria, i-a adus bujori și a filmat petrecerea, dar momente de afecțiune și gingășie dintre mamă și fiică nu au fost surprinse. Omagiata a interacționat cu toți invitații, radiind de fericire, mai puțin însă alături de mama sa. Vedeți mai jos câteva secvențe de la petrecerea de ieri a Valeriei.

Amintim că nu atât de demult, Victoria Lungu a povestit la un post național de televiziune că a rupt orice legătură cu fiica sa. Din povestirile Victoriei Lungu, s-a ajuns la o asemenea situație din cauza iubitului Valeriei, Alex, care nu ar fi contribuit financiar la cheltuielile familiei și că toate plățile ar fi fost făcute de mamă și fiică, fapt ce a nemulțumit-o pe Victoria Lungu. Cântăreața a recunoscut că a fost blocată pe rețelele de socializare de fiica sa. Citește aici declarațiile ei.

Valeria nu a tăcut, dar și-a spus partea ei de adevăr. Reacția ei o găsești aici.

Cu ocazia zilei de naștere a Valeriei, mama sa a lansat și un videoclip, la piesa „Scumpă mamă”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion