Urmăritorii lui Emilian CREȚU, amăgiți de escroci! „Eu nu sunt vinovat!”

Actorul și prezentatorul Emilian Crețu și-a vărsat nervii pe Instagram, după ce un bărbat care a devenit victima escrocilor l-a sunat și a pretins bani de la influencer.

Nu prima oară, răufăcătorii fac asocieri cu Emilian Crețu pe Facebook, astfel încercând să pară credibili pentru internauți și să-i implice mai ușor în scheme frauduloase. Asta s-a întâmplat din nou și una dintre victime a încercat să-și facă dreptate prin intermediul lui Crețu.

„Nu intrați în live unde eu dau câte 5 mii de euro, la fiecare care o să scrie un comentariu! Orice nu ați pune o să vă zică că ați câștigat. Mă sună acum seara un om și îmi spune că de pe cardul lui i-au luat o sută de euro și să-i dau banii înapoi. Eu nu sunt vinovat că unii dintre voi sunt naivi!” – a povestit Emilian plin de nervi pe Instagram.

O altă întâmplare ce l-a enervat la culme ține de o femeie care a făcut rost de numărul lui prin intermediul mamei actorului și l-a sunat să-i ceară bani pentru a-și cumpăra o locuință. Crețu a spus că i se întâmplă foarte des lucruri similare și asta îl deranjează, întrucât faptele caritabile nu le face sub presiune și insistență.

„Ea a scris camera de cămin pe copii și ei au dat-o afară și nu are unde trăi și eu să o ajut să-și ia cameră la cămin. Fiecare avem problemele noastre. Da, îmi place să ajut, să fac un bine oamenilor, dar când vreau eu și când simt eu să ajut pe cineva!” – a mai adăugat Crețu.

Sursa: Instagram\emiliancretu05

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion