Ies la iveală detalii despre ultima perioadă din viața solistului „7Klase”! Ar fi încercat să se sinucidă de mai multe ori

La mai bine de patru ani de la moartea solistului trupei 7 Klase, Cătălin Caragea ies la iveală detalii despre ultima perioadă din viața artistului. Fosta lui iubită, Mihaela Ionașcu a dezvăluit în cadrul unui interviu Fără Protocol, cu Dorin Galben că a presimțit cumva tragedia și că tânărul avea un comportament ciudat și pe alocuri contradictoriu în ultima perioadă din viață.

Cătălin Caragea s-a sinucis pe data de 24 martie 2020, la doar 22 de ani. Din spusele fostei lui iubite, el se simțea emoțional prost și intrase într-o stare de incertitudine din cauza că nu mai știa cum își vedea cariera.

„Se exprima așa de parcă se simte pierdut în viață și nu vede sens, că nu știe ce să facă, nu se regăsește în muzică se simte prost, se simțea un impostor în societate. Se simțea prost că consumă de pe planetă chestii și nu produce nimic el, așa se simțea el”, își amintește Mihaela Ionașcu despre Cătălin.

Presupunerea fostei lui iubite e că tânărul ar fi recurs la acest pas fatal fiind influențat de emoții.

” Când se enerva era alt om. Avea o chestie de agresivitate în el când se enerva și eu cred că chestia asta a făcut-o fără să-și dea seama. Era enervat, frustrat, nu cred că a făcut-o conștient”, presupune tânăra.

Mihaela mai povestește că interpretul ar fi încercat și alte metode de suicid, dar a fost oprit la timp. Totodată, în ziua când s-a întâmplat tragedia, Mihaela a presimțit din start că de data asta lucrul cel mai rău s-a întâmplat. Aceasta intuia și ce metodă va alege tânărul ca să plece de viață. Mihaela spune că a ales să urmeze pasul fatal al artistului lui preferat.

„S-a închis în baie și se auzea că foșnea cu chestii de la pastile și eu am strigat să iasă. A mai fost o dată când a încercat să sară de la fereastră și eu l-am tras. Nu știam cum să reacționez la asta, eu am anunțat un coleg de-al lui din trupă, cel mai bun prieten și mi-a spus să-i dau pace că el are nevoie de atenție. Eu îi spuneam că o să-i zic mamei lui și el foarte tare insista ca eu să nu-i spun. De fiecare dată când încercam să am o discuție serioasă cu el la subiectul ăsta, el lua totul în glumă”.

Formația 7Klase, din care a făcut parte Cătălin Caragea a fost fondată de Iurie Badicu, având la bază cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. 

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion