Un preot i-a prezis lui Emilian CREȚU, încă la botez, un viitor măreț: „Are un dar de la Dumnezeu!”

Mama actorului și prezentatorului, Emilian Crețu știa dintotdeauna că unul dintre cei patru copiii ai săi va avea parte de o soartă deosebită. În cadrul unui interviu, Anastasia Crețu a dezvăluit prezicerea preotului care l-a botezat pe Emilian.

Emilian Crețu a fost botezat la câteva luni, în satul Brânzeni, își amintește mama acestuia. După încreștinare și prima împărtășanie, preotul care a săvârșit sfântul ritual i-a spus un lucru curios bunicii lui Emilian, care-l ținea în brațe.

„Copilul ăsta are un dar de la Dumnezeu. Nu o să-l știe doar țara noastră, dar o să-l cunoască o lume întreagă! Se vede că bunul Dumnezeu i-a dat darul ăsta, nu e de la mine, nu e de la altul, e de la Dumnezeu”, a dezvăluit Anastasia Crețu.

Mama actorului spune că nu a înțeles inițial mesajul preotului și l-a cam dat uitării. Ulterior însă, o altă persoană i-a prezis lui Emilian același lucru. S-a întâmplat în perioada studenției spune mama lui. Chiar în stradă s-a apropiat de Emilian o femeie absolut străină, care a repetat vorbele preotului, că-l așteaptă faima.

Anastasia Crețu spune că din copilărie fiul său se deosebea mult de alți copii de vârsta sa. Era plin de inițiativă, curaj și bunăvoință.

„A organizat ziua satului într-un an, a adunat bani, s-a dus la primar, a adunat bani pentru a lua bicicletă unui copil nevoiaș, eu rămâneam uimită. . .”

Amintim că femeia a împlinit de curând 60 de ani, cu această ocazie, Emilian a sădit 350 de copaci de Sakura pe traseul Chișinău – Soroca.

Anastasia Crețu are 4 copii, aceștia însă mai au un frate pe linia paternă. Despre acesta aflați tot pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion