Dezvăluiri șocante de la mama lui Emilian CREȚU! Cum a aflat că soțul său mai are un fiu în afara căsniciei?

Mama actorului și prezentatorului, Emilian Crețu a împlinit de curând 60 de ani, un bun prilej de a oferi un amplu interviu despre viața sa și a familiei sale, care acum e una dintre cele mai urmărite și îndrăgite din țară. Anastasia Crețu a făcut dezvăluiri surprinzătoare din trecutul familiei. Femeia a recunoscut că ai săi copii mai au un frate, de pe linia paternă.

Anastasia Crețu a povestit că soțul său răposat a avut o relație cu o altă femeie, înainte de a o cunoaște pe ea, în perioada în care slujea în armată, la Dubăsari. Acolo a cunoscut o doamnă, pe care o chema Tatiana și cu care a conceput un copil. Soțul său decedat nu și-a oficializat relația cu aceasta, iar faptul că are deja un copil l-a ascuns de noua iubire. Mama lui Emilian Crețu a ajuns că afle despre existența copilului de la nașa sa. Ulterior, a vorbit chiar ea cu băiatul la telefon.

„El(soțul ei) l-a acceptat, dar a făcut șmecherii ca să nu aflu, dar eu am prins pe telefon. Soțul a ieșit afară și a sunat băiatul lui, a spus că e feciorul lui. Și mi-o spus asta în 2 secunde la telefon, până a venit soțul de afară. Băiatul Ion mi-a spus mie tot. Eram însărcinată cu Nina când a intrat pentru prima dată în casă, ne-am așezat la masă și mi-a spus că e copilul lui și nu trebuie să-l dăm afară. Eu i-am spus – Ioane, eu niciodată nu am să fac lucră ăsta”, a povestit Anastasia Crețu.

Femeia a adăugat că l-a îndrăgit ca pe propriul ei fiu și chiar și-a lăsat în gaj inelul de aur, o adevărată relicvă de familie, ca să poată face rost de bani și să-i cumpere bicicletă băiatului. Alte detalii, Anastasia Crețu nu a dezvăluit, întrucât moderatoarea a trecut la un alt subiect.

Femeia a mai dezvăluit că a fost înșelată și bătută de soțul ei, tatăl lui Emilian Crețu.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion