Un Artist al Poporului, supărat pe CĂTĂLIN LUNGU. „Mi-a spus să șterg, că dacă nu o să am probleme”

Se pare că parodiile nu sunt pe placul „gărzii vechi”. Recent, actorul, Cătălin Lungu a publicat o nouă parodie muzicală la piesa „Casa părintească nu se vinde”, iar asta a trezit nemulțumirea artistului emerit, Mihai Ciobanu, căruia îi aparțin drepturile de autor. Cântărețul i-a scris în privat lui Cătălin Lungu, după care a făcut și două postări pe Facebook. Actorul, la rândul său, nu a tăcut.

Cătălin Lungu a povestit pe Instagram dialogul pe care l-a avut cu Mihai Ciobanu, după ce artistul a văzut parodia „Chevrolet de vinde”.

„Am primit un mesaj de la domnul Mihai Ciobanu, în privat, în care mi-o spus în primul rând că versurile îs de doi bani și mi-o spus șterge postare – cântecul „Chevrolet Aveo roș se vinde” și mi-a spus să șterg, că dacă nu – o să am probleme mari. Nu știu ce a vrut să fie asta, amenințare sau nu, dar în orice caz suntem în termeni legali. Nu am făcut niciodată nimic ilegal!” – a spus actorul.

Cătălin Lungu a mai spus că a încercat să-i explice cântărețului că nu a avut intenția să jignească, că dimpotrivă, versurile îi sunt foarte aproape de suflet.

„Domnul Mihai spune: „măi, dar voi tinerii chiar nu aveți nimic sfânt”. Ba da, dar dați-ne voie! Ce ar trebui să facem să nu o atingem? De ce o mai puneți la radio? Țineți-o acolo în cutie, nu o mai puneți nicăieri! Eu cu textul ăsta am venit la admitere la actorie. Am venit cu versurile lui Grigore Vieru!”

Pe final actorul a adăugat că nu va șterge parodia.

„Nu o scoatem pentru că nu considerăm că am făcut ceva care a vrut să jignească.”

Mihai Ciobanu și-a revărsat nemulțumirea și pe Facebook, în două postări, pe care le puteți citi integral mai jos.

Voi cum credeți, se vor întâlni artiștii în sala de judecată?

Sursa: Facebook\Mihai Ciobanu
Sursa: Instagram\zerodoiofficial
Sursa: Instagram\zerodoiofficial
Sursa: Instagram\zerodoiofficial
Sursa: Instagram\zerodoiofficial

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion