Aniversare de 75 de ani, fără Harry și Meghan: „N-am fost invitați la ziua Regelui”

Prințul Harry și Meghan Markle nu au primit invitație de la Palatul Buckingham la aniversarea de 75 de ani a Regelui Charles de săptămâna viitoare, a declarat purtătorul de cuvânt al ducilor. Asta după ce presa a speculat precum că prințul Harry ar fi refuzat invitația.

Regele Charles al III-lea urmează să-și serbeze ziua de naștere cu o petrecere la Clarence House, alături de cei mai apropiați prieteni și familia sa, pe 14 noiembrie.

Relația prințului Harry cu familia sa s-a deteriorat după lansarea cărții sale cu memorii, în care a vorbit despre viața în familia regală. În luna mai a acestui an, Prințul Harry a apărut singur la ceremonia de încoronare a tatălui său: Meghan Markle a rămas acasă pentru a sărbători ziua de naștere a fiului ei, iar Harry a plecat rapid după partea principală a evenimentului.

După cum a spus un prieten apropiat al Prințului Harry pentru PEOPLE, Ducele de Sussex a primit o invitație nu de la tatăl său personal, ci de la biroul său, ceea ce i-a provocat dezamăgirea și a dus la decizia de a veni singur.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion