Toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi la o cină romantică, cu un pahar de vin bun şi muzică live, doar la lumina lumânărilor

Anual, în ultima zi de sâmbătă din luna martie, o lume întreagă sărbătoreşte Ora Pâmântului, eveniment care are drept scop salvarea Planetei prin economisirea curentului electric.

Un eveniment similar are loc şi la Castel Mimi, unde în seara de 24 martie este organizată o cină exclusiv la lumina lumânărilor. Toate sursele de curent electric vor fi deconectate pe teritoriul castelului, dar şi la bucătărie. Organizatorii susţin că toate bucatele din meniul serii vor fi gătite la foc deschis, fără a utiliza energia electrică sau gazul. În total, se estimează că vor fi economisiţi până la 200 KW.

Participanţii vor fi întâlniţi cu un pahar de spumant de bun venit, iar toate felurile de bucate vor fi servite cu vinuri potrivite, conform recomandărilor somelierilor. Pe lângă vinuri bune şi bucate delicioase, seara va fi condimentată cu muzică live, interpretată la harpă.

Evenimentul organizat de Castel Mimi face parte din campania mondială de promovare a economisirii energiei electrice, prin care oamenii sunt îndemnaţi să deconecteze, pentru cel puţin o oră, toate dispozitivelor electrice.

Pentru detalii despre rezervări şi meniul „Cinei la lumina lumânărilor” apelaţi – 062 00 1893

Aici puteţi vedea câteva imagini cu evenimentul desfăşurat anul trecut, în acelaşi format şi cu aceeaşi ocazie:

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion