„Ginerele” Andreei Esca, la Orhei, în noaptea dintre ani: Unde era iubita lui Mario Fresh?

Fiica Andreei Esca Alexia Eram și iubitul său Mario Fresh nu au sărbătorit de Revelion împreună. „Ginerele” prezentatoarei de la Pro TV a cântat la Orhei, în noaptea dintre ani. Chiar dacă iubiții au fost departe unul de celălalt, și-au făcut urări la trecerea dintre ani.

În timp ce Alexia Eram a mers la o petrecere alături de prietenii ei, Mario Fresh a urcat pe scenă în noaptea dintre ani. A avut concerte, printre care și cel de la Orhei, și a sărbătorit alături de fanii lui.

Cu toate acestea, cei doi s-au văzut într-un apel video la miezul nopții și și-au făcut urări. „Te iubesc”, i-a spus Alexia Eram lui Mario Fresh. La rândul lui, cântărețul a avut un mesaj de Anul Nou. „La mulți ani din cort, înainte de concert. Vă iubesc! Vă doresc sănătate! Pe restul vi le rezolvați oricum”, a scris el, iar apoi a postat și un calendar cu anul 2024. „Oare ce o urma?”, s-a întrebat el retoric, scrie presa română.

De 7 ani, Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cu toate acestea, cântărețul nu și-a cerut în căsătorie iubita. Nu au nici planuri de nuntă, după cum au recunoscut cei doi în diferite interviuri. „Când ne căsătorim, când o să avem un copil.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion