Teo ROSE totuși se mărită?! Presa română a aflat când e nunta și cine sunt nașii!

Anghel Damian, actor și regizor, și partenera lui, simpatica cântăreață Theo Rose, vor ajunge, în sfârșit, în fața altarului. Cei doi se vor căsători la vară, despre asta scrie cancan.ro.

Potrivit presei române cei doi se vor cununa civil și religios la vară. Evenimentul, în cazul în care nu va interveni ceva, ar urma să aibă loc aproape de zilele lor de naștere (Theo Rose n. 8 august 1997, Anghel Damian n. 9 august 1991).

Nunta va avea loc în afara capitalei. Va fi ceva intim și vor participa câțiva prieteni de-ai cuplului și familiile lor. Cu privire la perechea de nași, Theo Rose și Anghel Damian încă oscilează. Au trei variante, dar vor să ia decizia corectă și nu se grăbesc. Chestia cu părinții spirituali nu reprezintă ceva formal pentru ei. Vor să aibă lângă ei o pereche trainică, care să fie un adevărat model, transmite cancan.ro.

Sursele portalului mai susțin că până la căsătorie, Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc de un sejur de lux. În aceste zile sunt extrem de ocupați și încearcă să-și pună toate lucrurile la punct. La finalul lui ianuarie, vor pleca la Dubai, într-o binemeritată vacanță de o lună.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion