Svetlana Sainsus a cerut Tik Tok să șteargă video intim, scurs în online: Compania a dat verdictul!

Epopeea filmulețului cu Svetlana Sainsus, scurs în online, se pare că ajunge la final. Co-fondatoarea unei platforme de caritate spune că a cerut aplicației să înlăture acel video intim, iar compania a decis!

„Tik Tok mi-a scris. I-am demonstrat că sunt eu în video și a fost sustras. Video l-au șters, blocat, dar deșteptul care l-a preluat și postat priviți și-a schimbat denumirea paginii, și-a făcut flăcăul urmăritori cu video meu și acum începe bussines. „apelați” la el doar”, a scris ironic, Sainsus.

Aceasta l-a demascat pe autor și a cerut oamenilor să fie vigilenți.

Recent, în mediul online, a fost publicat un video din arhiva personală a Svetlanei Sainsus, co-fondatoarea unei platforme de caritate. Filmuleț ce era destinat spre vizionarea unui singur om, iubitului său, deocamdată secret. Cineva însă a făcut rost de acest video, din telefonul bărbatului, prin metode frauduloase și l-a publicat online. Svetlana Sainsus a fost invitată la un podcast BANDSTAGE după acest incident, iar în cadrul interviului a dezvăluit că a aflat cine a vrut să îi denigreze imaginea.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion