Svetlana SAINSUS, despre cel care i-a furat un video intim și l-a publicat pe net: „Știm cine a făcut-o!”

Recent, în mediul online, a fost publicat un video din arhiva personală a Svetlanei Sainsus, co-fondatoarea unei platforme de caritate. Filmuleț ce era destinat spre vizionarea unui singur om, iubitului său, deocamdată secret. Cineva însă a făcut rost de acest video, din telefonul bărbatului, prin metode frauduloase și l-a publicat online. Svetlana Sainsus a fost invitată la un podcast BANDSTAGE după acest incident, iar în cadrul interviului a dezvăluit că a aflat cine a vrut să îi denigreze imaginea:

Svetlana Sainsus nu s-a arătat deranjată și a publicat ea însuși filmulețul pentru a demonstra că nu e nimic rușinos în asta, dar e rușinoasă fapta celui care l-a publicat.

„A fost un video trimis doar persoanei mele iubite, omului meu cu care suntem împreună de cinci ani și acela e cel mai decent video din cele pe care eu i le trimit. Nu mi-au făcut rău mie, evident celor apropiați, mamei nu i-a plăcut să vadă așa video, surorilor, rudelor, fratelui, tatălui… Eu am fost în șoc pentru primele secunde, ore, dar bărbatul meu drag m-a liniștit și a făcut un gest pe care nu l-a făcut până atunci și mi-am dat seama cât de mult mă iubește și că este un bărbat adevărat…Este legat cu interesul unora de a-mi face rău, mie sau lui. Mie nu mi-a făcut rău, mie mi-a făcut șapte mii de urmăritori peste noapte, multe oferte de colaborări noi și vin și vin. Mie pe arena online-ului mi-a făcut doar bine acest video, dar și pe arena personală, ce ține de relația cu bărbatul meu, tot mi-a făcut un lucru bun și o schimbare frumoasă, un gest din partea lui pe care nu l-am așteptat.”

Svetlana Sainsus a mai povestit că fiul său a susținut-o mult în această perioadă, dar video a tulburat-o mult pe mama sa.

Este atât de josnic să te bagi în viața personală a cuiva, să iei video, să postezi. Poți să faci ce vrei, dar asta e josnic și doar o persoană murdară la suflet poate să facă asta. Eu știu că o să audă interviul și să țină minte de la mine – nu se face rău în viață. Viața e un bumerang! Nu ai lovit în mine, ai lovit în părinții mei, în copii mei..

La același podcast, Svetlana Sainsus a mai povestit că în 2024 va apărea în mediul online alături de tatăl Liei, a cărei identitate deocamdată preferă să o ascundă pe rețele, nu și în viața reală.

Sursa: Instagram\sainsussvetlana

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion