Sora mai mică a influencerei Katy BLACK, asaltată de admiratori! „Nu țin minte să dat anunț”

Influencera, Ecaterina Cebotari alias Katy Black, provine dintr-o familie numeroasă. Aceasta mai are încă patru frați, dar care au ales să fie atât de prezenți pe online ca sora lor. De cele mai dese ori, apare pe Instagram blogul Ecaterinei sora sa mai mică, Xenia sau cum e dezmierdată de familie, Xiușa. Tânăra este o adolescentă în toată legea și trezește interesul internauților.

Astăzi, Ecaterina a decis să domolească admiratorii surorii și a dat de înțeles că aceasta nu-și dorește să fie abordată.

„Când o postez pe sora mea, apar unele întrebări: dă-mi numărul ei, dă-mi Instagramul ei. În primul rând dacă omul ar vrea să fie etichetat, sigur aș eticheta-o. În al doilea rând nu țin minte să dat anunț că sora mea caută relație, bărbat. În al treilea rând voi nici măcar nu știți dacă fata asta are prieten sau nu, vrea relație sau nu.”

Xenia apărea anterior în vlogurile Ecaterinei de pe YouTube, de altfel cum și Ecaterina, care s-a făcut cunoscută datorită aparițiilor în vlogurile fratelui adoptiv, Ilie(Ilie’s Vlogs).

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion