O cutie cu flori în loc de prosop şi colac. Cristina Evtodii, în repetiţii pentru „Noaptea Sânzienelor” de la Castel Mimi

Influencerul Cristina Evtodii se pregăteşte intens pentru „Noaptea Sânzienelor”, eveniment care se va desfăşura sâmbătă, 6 iulie, la Castel Mimi. Tânăra, care este gazda serii, repetă paşii de dans în sala de repetiţii a Show Balet „Non Format”, pe una dintre melodiile populare ale cântăreţei Cornelia Ştefăneţ. Şi pentru ca repetiţia să decurgă ca la carte, în locul colacului tradiţional şi a prosopului, Cristina a ţinut în mâini o cutie cu flori.

„Noaptea Sânzienelor” este organizată pentru al patrulea an consecutiv în cinstea zânelor bune, protectoare ale naturii. În cadrul evenimentului, participantele vor putea împleti coroniţe din flori de levănţică, vor face picnic la iarbă verde şi vor dansa pe ritmurile formaţiei Catharsis şi a Dunaff BAND.

Toţi invitaţii sunt îndemnaţi să poarte haine comode, cămăşi tradiţionale sau ţinute în nuanţele alb, să renunţe la tocuri în favoarea încălţămintei comode şi să facă loc bunei dispoziţii şi distracției. Seara de iulie se aşteaptă a fi una răcoritoare datorită vinului alb cupajat Sânzienele, turnat în pahare în cantităţi nelimitate. Evenimentul va culmina cu DJ Sounds Fountain Party – o petrecere lângă havuzul din curtea Castel Mimi.

Ce alte activităţi sunt organizate în „Noaptea Sânzienelor” şi care sunt preţurile de intrare aflaţi accesând www.castelmimi.md

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion