„Și mă enerva atunci”. SATOSHI nu era întotdeauna fan CARLA’S DREAMS

Vlad Sabajuc, cunoscut sub numele „Satoshi”, care anul acesta a lansat o piesă în duet cu Carlas Dreams, a recunoscut că era o perioadă în care nu era fan al proiectului.

„Și mă enerva atunci”, a recunoscut Satoshi, cu zâmbet pe buze. Artistul s-a referit la perioada în care trupa era în apogeul popularității, anii 2016-2017.

„În 2012, eram clasa a 7-a, când a apărut proiectul, atunci mi-a plăcut proiectul Carlas, am descărcat albumul, care nici măcar nu ei l-au pus, era o compilație de track-uri. Mi-a plăcut, pe urmă eu mă făceam tot mai rău, spre metalist și el (n.r. Carlas Dreams) se ducea tot mai mult spre România, se distanța tot. Țin minte eram clasa a 10-a și mă întorceam cu rutiera la Cahul și a cântat de 2 ori Eroina. Pe urmă la Cahul m-am suit în transportul public și tot a cântat, la o proiecție de film la final tot a ieșit un băiat și a cântat asta. Ce piesă e asta? Atunci era foarte sâcâitor”, a povestit el, la Unu Noaptea.

Un concert live al trupei l-a făcut să-și schimbe părerea despre Carlas Dreams.

„Era un concert aniversar și noi toți ne-am dus în piața centrală din Cahul și a cântat, de atunci m-a impresionat. Live-ul mi-a trezit din nou interesul”, a spus el.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion