Serghei KOVALSKY, cadou-surpriză de la soția sa. „După asta cred că o să organizăm un gender party”

În acest weekend cântărețul Serghei Kovalsky, solistul trupei LUME și-a sărbătorit ziua de naștere. Soția sa, Irina, și ea cântăreață, i-a pus la încercare răbdarea înainte de a-i oferi cadoul.

Artista a adus în casă o cutie mare, neagră, ca soțul său să nu intuiască ce s-ar putea ascunde în ea. Cei prezenți la sărbătoare s-au întrecut în presupuneri, cineva a spus că acolo se află un calculator, un instrument muzical, inventar sportiv sau chiar o dansatoare. Nimic din cele enumerate nu s-a regăsit în cutia misterioasă.

Serghei Kovalsky a deschis-o nerăbdător să afle ce ascunde, dar nu a găsit decât baloane și o altă cutie, iar în ea . . . altă cutie mai mică și tot așa. Bărbatul a trebuit să deschidă multe cutii pentru a da în sfârșit de mult așteptatul dar. Este vorba despre o călătorie în Zanzibar, destinație la care a visat de mult cuplul. Irina i-a spus că visurile trebuie să se împlinească și l-a anunțat că pe 9 noiembrie își iau zborul către locul pe care-l vizualizau de ceva timp.

Darul l-a luat prin surprindere. Serghei a spus că el însuși se gândea să-i facă Irinei un asemenea cadou, dar ea a fost mai rapidă. Mai în glumă mai în serios, cântărețul i-a spus că după această călătorie „să nu organizăm și un gender party”.

Sursa: Instagram\Serghei Kovalsky

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion