Influencerii, activi la votare! „Suntem cetățeni responsabili”. Cum s-au văzut alegerile pe online

În țara noastră ieri au avut loc alegerile locale generale. Artiștii, influencerii și persoanele publice s-au prezentat la secțiile de votare, oferindu-le un exemplu de simț civic urmăritorilor lor. Tany Vander, Emilian Crețu, Lilia Ojovan, Iuliana Beregoi, Ana Cernicova, Cătălin Lungu, Lili Lozan, Anastasia Fotachi, Vlada Boțan, familiile Cârnaț și Maxian și mulți alții, au venit să-și aleagă primarul.

Familia Cârnaț a spus că a făcut ușor alegerea de această dată. Teodor Cârnaț a menționat că și-a dat votul pentru un mentor de-al său.

Tany Vander a venit la urna de vot cu pixul pregătit de acasă.

Ana Cernicova, familia Maxian și Vlada Boțan au îndemnat internauții să meargă la vot, în special tinerii, chiar dacă „ieri au tusit”.

Artista Versus, DARA s-a declarat fericită că de această dată a putut participa la alegeri și-a exercitat dreptul de vot la Telenești, de unde e originară.

Influencera Gabriela Damir a mers la vot împreună cu părinții și fiul său.

Actorul și prezentatorul Emilian Crețu sâmbătă s-a distrat la ziua de naștere a viitorul cumnat, Renato Usatîi, iar duminică a mers la vot, pentru prima dată, în Capitală.

Actorul Cătălin Lungu a votat și el, dar nu fără peripeții. A surprins un om care vota din întâmplare. Cătălin a rămas surprins de cele văzute și pentru o clipă a crezut că e vreo farsă și că e filmat cu cameră ascunsă. Dar, a fost pe bune…

Cântăreața Doinița Gherman a mers și ea la votare, cum a spus ea „ca la sărbătoare”.

Sursa: Instagram\marinacarnat
Sursa: Instagram\anacernicova
Sursa: Instagram\tanyvander
Sursa: Instagram\vladabotan
Sursa: Instagram\zerodoi
Sursa: Instagram\tatiana.maxian
Sursa: Instagram\lilu.ojovan
Sursa: Instagram\gabrielladamir
Sursa: Instagram\emiliancretu05
Sursa: Instagram\ meet_dara
Sursa: Instagram\doinita_gherman_

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion