Semnificația zilei de astăzi – „08.08”. Se prevestesc schimbări

Cifra 8 are o încărcătură specială în numerologie, iar astăzi are prezență dublă în calendar. Vorbind în termenii astrologiei, astăzi e deschisă Poarta Leului, iată se înseamnă asta:

Presa română scrie că: Poarta Leului este deschiderea unei ferestre rare între lumea spirituală și cea fizică, care are loc în momentul în care Soarele în Leu, steaua Sirius, constelația Centura lui Orion și planeta Pământ se aliniază în fiecare an. Deși acest eveniment ceresc durează între 28 iulie și 12 august, portalul Poarta Leului este activat oficial în fiecare an pe 8 august.

Leul se referă la inimile noastre și la pasiunile care bat acolo. Leului îi place să le aibă pe toate, să facă totul la greu sau să plece acasă, să facă tot ce vrea pentru că știe că este regele\regina propriei sale jungle. În timpul Portalului Poarta Leului, simțim o creștere a conștiinței. Aceasta se poate manifesta la început ca anxietate, gândire excesivă și neliniște, dar odată ce portalul se închide, ne va aduce într-un loc puternic de scop nou descoperit.

Numărul 8 pe calea vieții înseamnă încredere, pasiune, putere și reziliență – toate acestea le puteți valorifica atunci când vă manifestați în timp ce portalul Poarta Leului este deschis, și mai ales în timpul Lunii Noi din 8/8. Fiind un număr dublu, 88 înseamnă că te îndrepți spre schimbare. Acesta este un moment în care trebuie să acceptați finalurile necesare, astfel încât să puteți fi pe deplin deschis pentru a primi noile oportunități care vă apar în cale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion